Cursus Het einde van de opvoeding

  • 21 STREAMING VIDEO'S VERDEELD OVER 4 MODULES

  • GELEIDE MEDITATIES EN AUDIO BESTANDEN

  • EXTRA LESMATERIAAL IN DE VORM VAN PDF'S

  • LIVE VRAAG-EN-ANTWOORD SESSIES ELKE 3 Á 4 WEKEN

  • LUISTER LIVE VRAAG-EN-ANTWOORD SESSIES TERUG

  • ONBEPERKT TOEGANG TOT DE CURSUS EN DE LIVE VRAAG-EN-ANTWOORD SESSIES

Meer informatie over de cursus Het einde van de opvoeding
plus 1 proefles

Deze cursus laat zien dat de gebruikelijke manier om onze kinderen op te voeden tot gelukkige sociale en succesvolle volwassenen heel vaak een omgekeerd resultaat heeft en juist bijdraagt aan de toekomstige psychische problemen van het kind. Doorgaans zijn we volledig geïdentificeerd met onze rol als vader of als moeder, als leerkracht of jeugdhulpverlener.

Deze cursus laat zien hoe die identificatie met ons aangeleerde zelfbeeld (ego) bijdraagt aan de toekomstige ellende van kinderen, en hoe we deze krampachtige manier van opvoeden kunnen loslaten. In plaats daarvan is er vanuit de spirituele visie een veel ruimere en liefdevolle manier van omgang met kinderen mogelijk die bijdraagt aan meer geluk en ruimte voor zowel ouders als kinderen. Onderdeel van deze cursus is ook het jezelf losmaken van de pijnlijke aspecten van de opvoeding die je zelf ooit genoten hebt.

De cursus Het einde van de opvoeding omvat 21 lessen op video die je in je eigen tempo kunt doorwerken, plus extra lesmateriaal op tekst. Daarnaast krijg je toegang tot de live online vraag-en-antwoordsessies met Jan Geurtz die gemiddeld eens per drie weken gegeven worden op een wisselende doordeweekse avond (gewijzigde aanvangstijd, de komende live sessies zijn van 19.30u tot 21u). De opnames van deze sessies zijn na afloop te bekijken en beluisteren op de cursuswebsite.

Het einde van de opvoeding kost 124,- euro. Na inschrijving krijg je onbeperkt toegang tot de cursuswebsite en de live sessies. Als je weinig inkomsten hebt, kun je per mail om een korting vragen.

Online spirituele cursus einde opvoeding
Status
Je volgt deze cursus nog niet
Prijs
€ 79,-
Begin

Cursus Inhoud

Uitklappen