Live sessies cursus Het einde van de opvoeding

Vind de data van toekomstige live sessies &
kijk of beluister live sessies die al zijn geweest terug via het archief

Online spirituele cursus einde opvoeding
Deze pagina is alleen zichtbaar voor cursisten van de cursus Het einde van de opvoeding

Wat is een live sessie?

Een live on-line sessie is een sessie via het programma Zoom waarin je live vragen kunt stellen aan Jan Geurtz, en ervaringen uitwisselen met medecursisten. Je kunt actief meedoen aan zo'n sessie, of je webcam uitzetten en alleen als toeschouwer erbij zijn.

Een live sessie begint vaak met een korte meditatie. Soms is er ook een oefening in kleinere sub-groepjes waar je als je wil aan mee kunt doen. Als je geen tijd hebt om een live sessie bij te wonen, kun je de opnames ervan na enkele dagen terug vinden op de cursuswebsite.

De bijdragen van deelnemers zijn achteraf alleen op audio te beluisteren ter bescherming van de privacy. Doorgaans zijn de sessies om de twee á drie weken op een wisselende doordeweekse avond. In de cursus Spirituele relaties en in Vrij van verslaving zijn de live sessies van 18.30u tot 20u. In de cursus Het einde van de opvoeding zijn de live sessies van 19.30u tot 21u.

Live sessies Het einde van de opvoeding agenda

.

Voorlopig geen live sessies.

Dit is de inloglink: 

 

Als je nog nooit met Zoom gewerkt hebt,

kun je hier een gebruiksaanwijzing bekijken en downloaden.

Ik ben voorlopig even gestopt met het geven van live sessies bij deze cursus:

Er zijn nu ongeveer 20 live sessies geweest bij deze online cursus. Ik kreeg de laatste paar keer de indruk dat de behoefte aan live sessies niet groot meer was. Dus heb ik er voorlopig geen gepland. Als je een vraag hebt over opvoeding kun je me wel mailen erover. Je krijgt doorgaans binnen een dag antwoord. En je kunt de opnames van eerdere sessies beluisteren, vaak wordt daarin je vraag ook al beantwoord.

road in the forest
ivy33
Bloemen JG 3