Live sessies cursus Het einde van de opvoeding

Vind de data van toekomstige live sessies &
kijk of beluister live sessies die al zijn geweest terug via het archief

Online spirituele cursus einde opvoeding
Deze pagina is alleen zichtbaar voor cursisten van de cursus Het einde van de opvoeding

Wat is een live sessie?

Een live on-line sessie is een sessie via het programma Zoom waarin je live vragen kunt stellen aan Jan Geurtz, en ervaringen uitwisselen met medecursisten. Je kunt actief meedoen aan zo'n sessie, of je webcam uitzetten en alleen als toeschouwer erbij zijn.

Een live sessie begint vaak met een korte meditatie. Soms is er ook een oefening in kleinere sub-groepjes waar je als je wil aan mee kunt doen. Als je geen tijd hebt om een live sessie bij te wonen, kun je de opnames ervan na enkele dagen terug vinden op de cursuswebsite.

De bijdragen van deelnemers zijn achteraf alleen op audio te beluisteren ter bescherming van de privacy. Doorgaans zijn de sessies om de twee á drie weken op een wisselende doordeweekse avond. In de cursus Spirituele relaties en in Vrij van verslaving zijn de live sessies van 18.30u tot 20u. In de cursus Het einde van de opvoeding zijn de live sessies van 19.30u tot 21u.

Live sessies Het einde van de opvoeding agenda

.

De volgende online live sessie is gepland op maandag 10 april 2023 van 19.30u tot 21u. 

Als je nog nooit met Zoom gewerkt hebt,

kun je hier een gebruiksaanwijzing bekijken en downloaden.

Data toekomstige live sessies

  • maandag 10 april 2023
  • woensdag 10 mei 2023
  • dinsdag 6 juni 2023

 De live vraag-en-antwoord sessies via Zoom zijn ongeveer eens in de drie á vier weken. Het aanvangstijdstip is 19.30u en het duurt tot uiterlijk 21u. Tijdens de zomermaanden zijn er geen live vraag-en-antwoord sessie

road in the forest
ivy33
Bloemen JG 3