Live sessies cursus Vrij van verslaving

Vind de data van toekomstige live sessies &
kijk of beluister live sessies die al zijn geweest terug via het archief

Vrij van verslkaving online cursus Jan Geurtz

Deze pagina is alleen zichtbaar voor cursisten van de cursus Vrij van verslaving.

Wat is een live sessie?

Een live on-line sessie is een sessie via het programma Zoom waarin je live vragen kunt stellen aan Jan Geurtz, en ervaringen uitwisselen met medecursisten. Je kunt actief meedoen aan zo'n sessie, of je webcam uitzetten en alleen als toeschouwer erbij zijn.

Een live sessie begint vaak met een korte meditatie. Soms is er ook een oefening in kleinere sub-groepjes waar je als je wil aan mee kunt doen. Als je geen tijd hebt om een live sessie bij te wonen, kun je de opnames ervan na enkele dagen terug vinden op de cursuswebsite.

De bijdragen van deelnemers zijn achteraf alleen op audio te beluisteren ter bescherming van de privacy. Doorgaans zijn de sessies om de twee á drie weken op een wisselende doordeweekse avond. In de cursus Spirituele relaties zijn de live sessies van 18.30u tot 20u. In de cursus Het einde van de opvoeding zijn de live sessies van 19.30u tot 21u.

Live sessies Vrij van verslaving agenda

Volgende datum live vraag-en-antwoord sessie is op dinsdag 13 juni 2023 van 18.30u tot 20u.

Dit is de inloglink: 

https://us02web.zoom.us/j/84658131913?pwd=ZnhWNU90MnN1ZmV5ZWYxN3c3ems4Zz09

Data toekomstige live sessies

  • Dinsdag 13 juni 2023 (laatste sessie voor de zomer)

De live vraag-en-antwoord sessies via Zoom zijn ongeveer eens in de drie á vier weken. Het aanvangstijdstip is 18.30u en het duurt tot uiterlijk 20u. Tijdens de zomermaanden zijn er geen live vraag-en-antwoord sessies. De eerstvolgende is begin september.

Vrij van verslaving live sessie agenda
ivy33
Bloemen JG 3