Cursus Spirituele relaties

Het boek “Verslaafd aan liefde” in de vorm van een praktische cursus

De cursus Spirituele relaties bevat de spirituele kennis en methoden om van je ego-liefdesrelatie een spirituele liefdesrelatie te maken.

Heb je op dit moment geen liefdesrelatie dan kun je in deze cursus leren om ego’s gebruikelijke behoeftigheid aan liefde en erkenning van een liefdespartner los te laten en contact te maken met je inherente liefde en verbondenheid met alles wat leeft. Dat maakt dat je minder wanhopig op zoek gaat en daarmee je kansen op een vervullende liefdesrelatie zelfs vergroot.

Heb je wel een relatie dan kun je de valkuilen van ego’s neigingen om zich vast te klampen aan de geliefde leren herkennen vanuit vriendelijk gewaarzijn, waardoor je behoeftigheid vermindert en je relatie meer in het teken van het delen van overvloedigheid komt te staan.

Zo kun je de meest pijnlijke knoppendrukkerij van een relatie transformeren in elkaar helpen bij het realiseren van je natuurlijke staat van Zijn. Maar ook de fijne kanten van een liefdesrelatie, zoals seks en intimiteit, kunnen bijdragen aan spirituele groei. Al deze onderwerpen komen aan bod in deze cursus.

Live sessies: Voor deelenemers aan deze cursus geef ik elke drie weken een live vraag-en-antwoordsessie via Zoom, op een wisselende doordeweekse avond van 18.30u tot ongeveer 20u. Na inschrijving vind je de data in je account.

Over de cursus

Proefles (eerste helft hoofdstuk 1)
Les 2: Inleiding van het ego-model, hoofdstuk 1

Proefles
Les 3: Het relatie-denken, hoofdstuk 1

Online cursus SR
Status
Je volgt deze cursus nog niet
Prijs
124
Begin

Cursus Inhoud

Uitklappen