Cursus Spirituele relaties

Het boek “Verslaafd aan liefde” in de vorm van een praktische cursus

  • MEER DAN 5 UUR STREAMING VIDEO'S VERDEELD OVER 5 MODULES EN 21 VIDEO'S

  • GELEIDE MEDITATIES EN AUDIO BESTANDEN

  • EXTRA LESMATERIAAL IN DE VORM VAN PDF'S

  • LIVE VRAAG-EN-ANTWOORD SESSIES ELKE 3 Á 4 WEKEN

  • LUISTER LIVE VRAAG-EN-ANTWOORD SESSIES TERUG

  • ONBEPERKT TOEGANG TOT DE CURSUS EN DE LIVE VRAAG-EN-ANTWOORD SESSIES

Meer informatie over de cursus Spirituele relaties plus 2 proeflessen

De cursus Spirituele relaties bevat de spirituele kennis en methoden om van je ego-liefdesrelatie een spirituele liefdesrelatie te maken.

Heb je op dit moment geen liefdesrelatie dan kun je in deze cursus leren om ego’s gebruikelijke behoeftigheid aan liefde en erkenning van een liefdespartner los te laten en contact te maken met je inherente liefde en verbondenheid met alles wat leeft. Dat maakt dat je minder wanhopig op zoek gaat en daarmee je kansen op een vervullende liefdesrelatie zelfs vergroot.

Heb je wel een relatie dan kun je de valkuilen van ego’s neigingen om zich vast te klampen aan de geliefde leren herkennen vanuit vriendelijk gewaarzijn, waardoor je behoeftigheid vermindert en je relatie meer in het teken van het delen van overvloedigheid komt te staan.

Zo kun je de meest pijnlijke knoppendrukkerij van een relatie transformeren in elkaar helpen bij het realiseren van je natuurlijke staat van Zijn. Maar ook de fijne kanten van een liefdesrelatie, zoals seks en intimiteit, kunnen bijdragen aan spirituele groei. Al deze onderwerpen komen aan bod in deze cursus.

Live sessies: Voor deelenemers aan deze cursus geef ik elke drie weken een live vraag-en-antwoordsessie via Zoom, op een wisselende doordeweekse avond van 18.30u tot ongeveer 20u. Na inschrijving vind je de data via de live sessies agenda in de navigatiebalk.

Verlaafd aan liefde nu als spirituele relaties online cursus
Status
Je volgt deze cursus nog niet
Prijs
€ 79,-
Begin

Cursus Inhoud

Uitklappen